Maison Voilŗ


Maison Voila nu in prijs verlaagd!!! Van 625000 naar 545000!!

Maison Voila is een zeer goed lopende Bed and Breakfast met Mini Camping dat we nu 13 jaar in ons bezit hebben, en we gaan met ons 14e seizoen beginnen .
Het is een groot huis welke staat ingeschreven als Chambre díhotes de Charme.

Het woonhuis is 27 meter lang en 7 meter breed. De Bergerie is 5x15 En de schuur heeft een afmeting van 8x16
De hele bovenverdieping in het woonhuis vanaf de vide is nu slaapkamer privť inclusief badkamer.

Het terrein waar de gebouwen op staan is bijna 10.000 m².
In de tuin bevindt zich een groot verwarmd zwembad van 7x 13 en is afgesloten met een rolluik , 2 jacuzzi's , een buiten Barrel sauna, een all-weather tennisbaan, een jeux-de-boulesbaan, een mega schaakbord en staat er een tafeltennistafel voor onze gasten ter beschikking.

In de Bergerie zijn er momenteel 4 slaapkamers; 3 met eigen badkamer ťn eigen terras, 1 kamer heeft alleen een wastafel en is gelegen op de 1e etage.
In het woonhuis bevinden zich 2 slaapkamers waarvan 1 met badkamer en de ander heeft alleen een wasbak en maakt gebruik van het sanitair van onze mini-camping.
Tevens bevinden zich aan de zijkant van de schuur 2 tuinkamers voor elk 4 personen. Deze hebben een eigen wasbak en maken gebruik van het sanitair van de mini-camping. Deze kamers zijn erg geliefd bij gasten op doorreis.

Er kan op twee manieren het huis worden verwarmd met electrisch (nieuwe en energiezuinige radiatoren - vernieuwd in 2009 - en 2 openhaarden)

Sinds 2005 hebben wij ook een mini-camping. Hiervoor is een nieuw sanitair-gedeelte gebouwd in de grote schuur bestaande uit 2 douches, 2 wasbakken, een urinoir en 2 toiletten. In een grote kamer in deze schuur hebben wij op dit moment onze linnenkamer.

De mensen die onze chambre d'hote bezoeken zijn overwegend Nederlandse toeristen die voor 95 % weekend/weekverblijven op basis van halfpension boeken .
De rest van de bezoekers komen uit Belgie, Duitsland ,Frankrijk, Israel, Canada, Zwitserland of waar dan ook ter wereld .
Er zijn ook zakelijke bezoekers. In juni zijn er geregeld gasten die in de buurt een bruiloft vieren.
Er zijn veel gasten die ieder jaar terug keren , veel nieuwe gasten en de mond op mond reclame loopt fantastisch.

Vraagprijs

€ 545.000
France Property for Sale

Powered by Travel-n-Traffic
X